Antal gæstebogsindlæg:  29   (10 indlæg pr. side)

03. marts 2009 kl. 13:38:57 - skrevet af Stine igen
#30
Ps fortsætter I ikke bare med at berette om jeres liv hver dag, ? gerne med billeder og tekst til dem som ikke kommer så meget ud:)

03. marts 2009 kl. 13:37:34 - skrevet af familien harsbo hansen
#29
Hej i to.
Så er der allerede gået en måneds eventyr. Vi glæder os meget til at se en masse fine billeder og se jeres blærerøvs-solbrændte hud. Det skal blive godt at kramme jer begge to igen.
Herhjemme glæder stine sig til at komme igang med at arbejde igen. selvom der er et par måneder til. Det kræver megen aktivitet at beskæftige den lille bandit. Han skal have godt af at komme ud at kigge på andre børn... drømmer blot om en sød dagplejemor-eller far. Giv lyd fra jer når I har tid og lyst til at mødes igen. Huset mangler vi også at se:)
Kærlige hilsner og en rigtig god tur hjem.
ps. krydser fingre for at I ikke får nogle forsinkelser.

03. marts 2009 kl. 10:14:36 - skrevet af Helle Koldsø Isover
#28
Hej :-)
Det har været meget spændende at følge jeres rejse her på siden og i må have en rigtig god tur hjem til det kolde DK.
Fra Helle Isover

03. marts 2009 kl. 08:59:23 - skrevet af Linda - Isover
#27
Hej Morten og Dorte. Har smugkigget nu og da. Rigtigt hyggeligt og spændende at følge jeres tur. Især i denne influenzaperiode og smaskvåde/kolde årstid. Tag lidt varme med hjem. Hilsen Linda

01. marts 2009 kl. 11:10:45 - skrevet af Regine
#26
Hejsa skønne Dorte og Morten. Håber I nyder de sidste dage i Australien. I må endelig huske at pakke lidt sol og varme ned i taskerne, det kunne vi godt bruge her i DK. Tusind tak for det fine postkort - dejligt med postkort, det gør mig glad!!! Min mave vokser og vokser, men der er endnu ikke sket noget, så tror du har god tid endnu, til at stikke tæppet færdigt, Dorte :-)
Brian har lavet bryggers og spisekammer og nu kommer vores nye carport snart, så der sker lidt....
Nyd hinanden og resten af turen. Glæder mig til at se Jer solbrune ;-) Kh Regine
Dorte svarede på indlægget d. 02. marts 2009 kl. 10:00:39

G'day Mates,
Dejligt at I får lavet lidt mere ved huset. Vi glæder os til at se resultatet.
Jeg strikker videre på tæppet, når jeg kommer hjem, er det nok mere vejr til det - men så er der også så meget i huset.
Vi glæder os nu til hjemturen er overstået, for det er nu en lang flyvetur, men skråt op hvor har det været en fed tur.
Kn Dorte og Morten27. februar 2009 kl. 18:40:20 - skrevet af Far
#25
Hej i 2
Det lyder da fedt at i har fået et fantastisk værelse her de sidste par dage af turen. Og Dorte, jep det giver en rigtig god fredagsaftensrugbrødsmenu - puha, det var et godt ord ikke?
Lige en lille nyhed mere, vel mest til Morten men alligevel.
René Holste og Kokkemand blev fyret i tirsdags og René skulle ikke komme mere. Henrik bliver indtil videre, da han har 6 mdr. opsigelse, så jeg venter spændt på hvem der skal over og lære at lave Hydro, tror nok det bliver Søren, men indtil nu er intet sket. Sender i lige en sms til mig når i er landet i Hamburg, jeg regner med at kan køre fra Padborg ca 15.45 så skulle jeg kunne være i lufthavnen ca 17.15. Skulle hilse fra Mutte også - kram til jer begge - Farmand
Morten svarede på indlægget d. 01. marts 2009 kl. 13:54:11

Hej Vati

Ja, værelset her i Palm Cove er superlækkert, og vi har fantastisk vejr her også, så vi kan slet ikke klage.

Det lyder rigtig lækkert med det fine ord, du har opfundet. Det glæder vi os rigtig meget til!

Jamen dog da - der sker rigtig noget nede ved jer. Det lyder lidt vildt, men det hører jeg jo nok mere om på et tidspunkt, når vi er kommet hjem.

Vi skal nok sende en SMS til dig, når vi ankommer i Hamborg. Det gør vi også, når vi er i London, så du ved, om flyet fra London går rettidigt. Lyder helt fint, du er i lufthavnen på det tidspunkt.

Skal hilse fra Dorte :)

Kram fra Dorte og Morten


27. februar 2009 kl. 15:56:09 - skrevet af Mikael
#24
Hej Morten & Dorte, det er nogle rigtig flotte billeder i har lagt op, super natur, og som I sikker har bemærket på kalenderen er ferien snart forbi, og i kommer hjem til det kolde Danmark, I to må have en super god "rest"ferie i Australien. Hilsen Mikael Braun
Morten svarede på indlægget d. 01. marts 2009 kl. 13:56:49

Hej Mikael

Mange tak for det. Vi har virkelig også oplevet ufattelig mange ting på rimelig kort tid, så det er nogle gange lidt svært at følge med :)

Men ja - ferien er snart slut, og turen går snart hjem, så vi nyder virkelig livet, inden hverdagen i DK pludselig banker på igen.

Hyg jer derhjemme. Vi snakkes ved.

Hilsen Dorte og Morten


27. februar 2009 kl. 11:34:51 - skrevet af Rikke F
#23
Hej Med Jer!
Tusinde tak for postkort, Dorte du ved jeg elsker postkort, det er bare dejligt at få et kort - tak! Jeg havde faktisk lige tænkt på jer om, hvornår det nu var I kom hjem igen,men det fik jeg så svar på herinde. Rigtig god tur og de lyder til at I rigtig oplever en helt masse mange knus Rikke og (Asger)
Dorte svarede på indlægget d. 02. marts 2009 kl. 10:02:53

Hej Rikke,
Dejligt du fik dit postkort, det havde ønsket dig. Når vi er hjemme igen, må vi mødes. Der må være sket meget med Asger i den forgangne tid. Knus Dorte


26. februar 2009 kl. 13:12:16 - skrevet af fam danielsen
#22
mojn i to.
åh bliver så nostalgisk af at se jeres billeder. Har været de samme steder, men for 9 år siden- ikke meget har ændret sig. glæder os til at se jer når i kommer hjem og høre en masse om turen. kram og tanker fra kennet, jette og Baja (som hun selv siger :-)
Dorte svarede på indlægget d. 27. februar 2009 kl. 10:02:23

"Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Jette...." Kære Jette, du må endelig ikke tro, at vi havde glemt din fødselsdag - vi tænkte meget på dig og din lille familie. Men glemte at skrive en hilsen inden vi tog ud i outbacken.

Det vil jeg gerne tro, jeg kan også selv genkende nogle steder, men det er nu rigtig dejligt at opleve stederne igen med en jeg elsker.
Nå, så Freja mener hun hedder Baja. Det går stærkt med den lille tøs, hun er vel stadig lige fræk. Vi glæder os til at se jer igen.

Mange tanker og knus fra os


21. februar 2009 kl. 19:18:09 - skrevet af Far
#21
Hej begge to.
Vi kan jo se og læse at det går forrygende derovre. Det glæder os meget og det bliver spændende at høre mere om når i kommer hjem. Vi har lige været i smut i Vamdrup sammen med farmor og farfar.
Alt er som det skal være i huset og jeg skulle hilse fra farmor og farfar og sige at de synes vældig godt om jeres nye hus.
Du skulle lige have girokortnummeret på Statoilfakturaen på kr 849,84 -
+71-100010102741376 + 82071385
Hvis problemer må du lige skrive tilbage så jeg kan betale den i første omgang.
Jeg smutter igen - skulle hilse mange gange fra Mutti - jeg sender lige det samme på mailen som du bad om.
Dorte svarede på indlægget d. 27. februar 2009 kl. 09:54:20

G'day mate,

Dejligt at huset har det fint. Det var godt at farmor og farfar også fik mulighed for at se det - det var de sikkert glade for.
Statoil regningen er betalt, på trods af et ustabilt net i Outbacken.

Vi håber, I har det godt, trods at ferien er ovre. Vi ses om en lille uge - det bliver nu også godt at komme hjem. (Jeg savner det danske rugbrød - tror du måske at Mutti giver smørrebrød i bedste fredagsaftens stil, når vi kommer hjem!!!)

Kærlig hilsen Dorte og en stor hilsen fra Morten


Side:  1  2  3  »Udfyld nedenstående felter for at skrive et indlæg i gæstebogen til os. Vi har endda muligheden for at besvare det, når vi har mulighed for det.

Navn:
Besked:
Validering: security code

 


* Der findes ingen etapeoversigt
for d. 18/09-2021 *


© 2008-2009 DorteogMorten.dk Denne side er besøgt 4.474 gang(e) siden 4. januar 2009